Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε πάλι: Αυτοί που δεν ξέρουν που πέφτει η Ευρώπη, ας σιωπούν καλύτερα, εκτίθενται

Πάμε πάλι: Αυτοί που δεν ξέρουν που πέφτει η Ευρώπη, ας σιωπούν καλύτερα, εκτίθενται
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 10:24

Πήραν θάρρος πάλι από χθες το βράδυ, τα σαλιγκάρια. Περιμένουν στη γωνία να χάσει ο Ολυμπιακός για να βγουν να πουλήσουν δήθεν εξυπνάδα και πνεύμα. Να κάνουν αστειάκια στο Twitter και να γράψουν για τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο και λοιπά. Δεν έμαθαν ακόμα; Άντε, να τους πούμε ξανά… Πάμε πάλι: Αυτοί που δεν ξέρουν που πέφτει η Ευρώπη, ας σιωπούν. Δεν χρειάζεται να κάνουν και τους έξυπνους από πάνω. Ο κόσμος του Ολυμπιακού τους απεχθάνεται, ό,τι και να πουν για την ομάδα που αγαπά. Δεν υπάρχει φίλος του Ολυμπιακού (ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας) που τους παίρνει στα σοβαρά, όταν εκφράζουν... δήθεν ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Δήθεν.

Και πως να πάρεις στα σοβαρά αυτούς που από τη μία σου αναδεικνύουν τις ήττες του Ολυμπιακού και πανηγυρίζουν και από την άλλη σου γράφουν για το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν» και για τον «πρωταθλητή Παναθηναϊκό» από την έκτη αγωνιστική; Την αυτοκριτική του ο Ολυμπιακός την κάνει μόνος του. Πρώτος βλέπει τα λάθη του και ο κόσμος του το ξέρει. Βλέπει ότι γίνεται προσπάθεια και μέσα από τα λάθη και τις δυσκολίες, η ομάδα βλέπει πάντα και μόνο την κορυφή. Δεν χάνει τον στόχο της και την ταυτότητά της.

Και Ευρώπη έχει ακόμη μπροστά της και θα παλέψει για να είναι εκεί και τον Φεβρουάριο. Όσο δύσκολο και αν το έκανε, με την κακή εικόνα της… Αλλά το να… πουλάνε πνεύμα και να κοροϊδεύουν εκείνοι που δεν ξέρουν που είναι τα σύνορα για να τα περάσουν, είναι λίγο… ακραίο. Να γράφουν αυτοί που κουμαντάρει ο ΠΑΟΚ ότι ο Ολυμπιακός είναι «η χαρά της Ευρώπης», όταν πάνω από την ομάδα τους έχει περάσει κάθε χωριό το οποίο συνάντησαν, από Λέφσκι και Καραμπάγκ (μιας και είναι επίκαιρη) μέχρι Έστερσουντ και Μπάτε Μπορίσοφ, ε… παραπάει. Ας σιωπούν καλύτερα γιατί εκτίθενται. Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι οι οπαδοί των ομάδων που τους πληρώνουν, τους τα γράφουν… Ας το πάρουν χαμπάρι πια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Ο Πεπ Μπιέλ δείχνει κάθε φορά που πατάει στο χορτάρι, ότι πρέπει η 11άδα να… αρχίζει από εκείνον.