Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Κρήτη για να νικήσει, όχι για να ξεχάσει

Στην Κρήτη για να νικήσει, όχι για να ξεχάσει
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 13:14

Είναι άσχημο να πρέπει μόλις μία ημέρα μετά από μια άσχημη ήττα στο Καραϊσκάκη, να το αφήσουμε πίσω μας. Τέτοια παιχνίδια χρίζουν μεγάλης ανάλυσης. Όχι από εμάς ουσιωδώς. Όχι. Ουσιωδώς από την ομάδα. Εμείς απλώς επισημαίνουμε ό,τι βλέπουμε. Και το συζητάμε. Αλλά αυτή τη στιγμή, η ομάδα δεν έχει περιθώριο να σταθεί περισσότερο από ότι πρέπει, σε αυτό το κακό βράδυ, απέναντι στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Και αυτό γιατί μπροστά υπάρχει ένα ματς από τα πιο δύσκολα, στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να σταθεί πολύ στην άσχημη ήττα από την Καραμπάγκ. Το ματς με τον ΟΦΗ… ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθεί. Και πρέπει να κερδηθεί για πολλαπλούς λόγους. Βαθμολογικό. Ψυχολογικό. Εσωτερικό, για τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός πάει στην Κρήτη για να νικήσει. Αλλά όχι για να ξεχάσει… Μπορεί να συγκεντρωθεί εκεί, στο ματς με τον ΟΦΗ. Αλλά δεν επιτρέπεται να ξεχάσει (και) το χθεσινό βράδυ.

Πρώτος ο Μίτσελ θα το διατηρηθεί αυτό. Πρώτος εκείνος θα γυρίσει τον διακόπτη στην ομάδα του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης