Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε η Κρήτη, το δεύτερό σου σπίτι

Θρύλε η Κρήτη, το δεύτερό σου σπίτι
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 09:38

Μπροστά σε άλλη μία σημαντική αναμέτρηση πρωταθλήματος βρίσκεται σήμερα ο Θρύλος. Στις 16:00, στην έδρα του ΟΦΗ, η ομάδα του Πειραιά παίζει ξανά για τη Σούπερ Λιγκ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Να εμφανιστεί καλή και να αποδώσει το ποδόσφαιρο το οποίο απαιτείται, για να φύγει από το Γεντί Κουλέ με το αποτέλεσμα το οποίο θέλει. Το οποίο δεν είναι άλλο από το «διπλό».

Ο Μίτσελ έχει αρκετές απουσίες, οι περισσότερες βάσει σχεδίου. Αλλά έχει και ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις και ποιότητα. Λύσεις τις οποίες έχει και στην Κρήτη και ποιότητα την οποία η ομάδα του καλείται να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο ικανό να κάνει ζημιά, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Με λύση ανάγκης μόνο στα στόπερ, όπου ο Ισπανός προπονητής θα αναγκαστεί να κάνει… αλχημεία και να βασιστεί σε παίκτη που θα δεν θα παίζει στη θέση του. Κατά τα άλλα, αναμένουμε επιστροφές παικτών στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καραμπάγκ. Αλλά και να δούμε έναν Ολυμπιακό βελτιωμένο, με την μπάλα περισσότερο στα πόδια του, δημιουργικό και επιθετικό.

Το ματς στον ΟΦΗ είναι κρίσιμο και ο Ολυμπιακός το θέλει. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης