Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη ψυχολογίας και τόνωσης

Νίκη ψυχολογίας και τόνωσης
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 09:54

Είναι διπλά σημαντικό το σημερινό ματς του Ολυμπιακού, απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη σήμερα το «διπλό» και όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης. Έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα να αποτινάξει την κακή εικόνα της περασμένης Πέμπτης. Το άσχημο αποτέλεσμα με την Καραμπάγκ. Και να αποτελέσει το σημερινό (16:00) ματς με τον ΟΦΗ, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να κάνει ο Ολυμπιακός μερικά θετικά αποτελέσματα, μαζεμένα.

Μόνο έτσι θα ανακάμψει η ομάδα του Μίτσελ. Με 2, 3, 4 μαζεμένα θετικά αποτελέσματα. Νίκες. Αυτό χρειάζεται τώρα η ομάδα και στον ΟΦΗ μπορεί και πρέπει να κάνει την αρχή. Θέλοντας και μη, ο Ολυμπιακός παίζει όλα του τα παιχνίδια με ένα μεγάλο «πρέπει» πάνω από το κεφάλι του. «Πρέπει» να δείχνει, «πρέπει» να νικά. Αυτή είναι η πίεση στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μια νίκη ψυχολογίας μπορεί να είναι η σημερινή, εφόσον έρθει. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κερδίσει πολλά περισσότερα από ένα τρίποντο, σήμερα. Και πρέπει να προσπαθήσει στο μάξιμουμ, για να πάρει αυτή τη νίικη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης