Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σου «στραβώνει» τόσο ένα ματς

Όταν σου «στραβώνει» τόσο ένα ματς
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 10:20

Την ομάδα πολεμά, εκτός από το «σύστημα» και η γκίνια. Ορισμένα πράγματα, τα οποία τα βλέπουμε μπροστά μας να συμβαίνουν και… κάνουμε τον σταυρό μας. Τι άλλο θα ζήσουμε, πια; Αυτογκόλ από τον νεαρό Ντόι, χαμένο πέναλτι… Αλλά… Αλλά ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν… μάσησε, αλλά έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Και ότι το ματς θα το πάρει, ο κόσμος να χαλάσει…

Όταν σου «στραβώνει» τόσο ένα ματς, αυτό που κάνεις δεν είναι να πας… κύριος και να περιμένεις πότε θα σου δοθεί μια ευκαιρία. Αλλά «σκυλιάζεις» και παίζεις στο 200%, για να γυρίσεις και την… γκίνια σου. Για να νικήσεις και τη διαιτησία, που σε παίζει κόντρα, σταθερά, αλλά και σε αυτό το ματς. Αυτό και έκανε ο Ολυμπιακός. Αυτό πέτυχε. Το πέτυχε. Πήγε κόντρα στην γκίνια του και σε όλα τα στραβά, τα οποία βίωσε, σε αυτό το ματς.

Το πρωτάθλημα θα έρθει μόνο αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να αψηφά όλα τα στραβά που του συμβαίνουν και συνεχίσει να παίζει στο 200% για να παίρνει τις νίκες που πρέπει να παίρνει. Στην ομάδα του Πειραιά όχι απλώς δεν χαρίζεται τίποτα, όπως σε άλλους, αλλά αντιθέτως, μέχρι και η τύχη του γυρνάει την πλάτη. Αλλά δεν «μασάει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης