Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχώρισαν και πάνε πρίμα το αγαπημένο παιδί τους

Ξεχώρισαν και πάνε πρίμα το αγαπημένο παιδί τους
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 09:53

Δεν ξανάγινε. Να είναι όλοι τους στραμμένοι εναντίον του Ολυμπιακού, να βγαίνουν κωμικές ανακοινώσεις για… παράγκες Κλάτενμπεργκ και άλλα τέτοια γραφικά και κατά τα άλλα να πηγαίνουν… τρένο τον Παναθηναϊκό! Πρίμα, που λέμε… Όλα του (τα) πηγαίνουν… πρίμα. Το δε αστείο είναι ότι ορισμένα φερέφωνα έβγαιναν την ημέρα των ορισμών και… γελούσαν ειρωνικά, με τον Σιδηρόπουλο στο VAR της Λεωφόρου… Γελούσαν σε στιλ «θα μας σφάξουν». Αυτό κάνουν. Εντυπώσεις από πριν, εντυπώσεις και μετά.

Ένας από τους παραμυθάδες έχει γράψει 10 φορές για δικαιοσύνη, μέσα στην ίδια πρόταση… Τόσο πολύ το πιστεύουν. Τόσο πολύ θέλουν να το πιστέψουν και εκείνοι τους οποίους ταΐζουν με σανό. Πέναλτι ετσιθελικά και άλλα τέτοια, αποβολές που χαρίζονται, αλλά δίνονται εις βάρος των άλλων, γενική αβάντα σε κάθε ματς…

Είδαν μάλλον ότι οι άλλοι δεν μπορούν καθόλου και σου λέει «αυτόν θα σπρώξουμε». Ξεχώρισαν το αγαπημένο του παιδί για φέτος, μάλλον. Ασχέτως αν η ΑΕΚ αντιστέκεται λόγω γηπέδου… Και λόγω… εγωισμού. Θέμα χρόνου το να «φαγωθούν» οι «συστημικοί» μεταξύ τους, για το ποιος θα παίρνει τα πιο πολλά. Λάθος, για το ποιος θα στερεί από τον άλλο, τα πιο πολλά… Έτσι πάει. Αλλά πάνω από όλα, να στερούντα τα πάντα από τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής τους, σε αυτό το αίσχος που ζούμε και φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης