Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας Ολυμπιακός σκληρός

Ένας Ολυμπιακός σκληρός
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 11:21

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλώς ποιοτικός, απέναντι στον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα ματς, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στις δυνατότητες της ομάδας του, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα όχι απλώς έβγαλε περισσσότερη ποιότητα στο γήπεδο. Αλλά αντιθέτως, σκλήρυνε κιόλας. Η Σούπερ Λιγκ δεν θέλει μόνο μαγεία και αστερόσκονη. Θέλει και πάθος, θέληση και σκληρότητα.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ το είχε βγάλει και παλιά αυτό το στοιχείο. Με παίκτες που έβγαζαν στο γήπεδο τσαμπουκά και πάθος. Θέληση και σκληρότητα. Όχι με την κακή έννοια. Όχι αντιαθλητικά. Αλλά με σθένος, με πείσμα. Με τσαμπουκά, όπως είπαμε και πιο πάνω. Να δείχνει ότι το θέλει το ματς, ρε παιδί μου. Ότι δεν το χάνει με τίποτα. Το έδειξε αυτό ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο μέρος στο Ηράκλειο. Μια εικόνα σκληρής ομάδας, που δεν μασάει και δεν λυγάει. Και που δείχνει ότι το ματς θα το πάρει, με τον τσαμπουκά της και με τη μαγκιά της, πέρα από την ποιότητά της!

Στοιχείο εξαιρετικό αυτό και πρέπει να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ομάδες που ζουν για να… τον σταματήσουν. Και πρέπει να τις ξεπερνάει, παίζοντας ολοένα και καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και παραμένοντας σκληρός και παθιασμένος. Τσαμπουκάς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης