Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός αήττητος για 32 σερί αγώνες στην Περιφέρεια!

Ο Ολυμπιακός αήττητος για 32 σερί αγώνες στην Περιφέρεια!
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 12:06

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το γήπεδο του ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και συνεχίζει ένα τρομερό, καρυδάτο σερί, στην Περιφέρεια, από αυτά που δίνουν πρωτάθλημα… Από το ματς με τον ΟΦΗ, τη σεζόν 2018-19 και την ήττα εκεί, ο Ολυμπιακός… γύρισε το τσιπ. Και έκανε ΔΙΚΗ ΤΟΥ την επαρχία… Έχει 32 ματς αήττητος και προχωρά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά:

Στις 21 Οκτωβρίου 2018 ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στην Κρήτη και αυτή η ήττα ήταν η τελευταια για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι από τότε δεν έχουν ηττηθεί σε κανένα από τα 32 ταξίδια του στην Περιφέρεια.

Τότε άνοιξε ένας κύκλος αποτελεσμάτων για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε αυτά τα τέσσερα χρόνια σημείωσε 25 νίκες και πήρε επτά ισοπαλίες με τις ομάδες της Περιφέρειας.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα στα 18 από αυτά τα 32 παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ, ενώ μόνο σε τέσσερα δεν κατάφερε να σκοράρει και έφυγε με την λευκή ισοπαλία.

Από εκείνη την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ δημιούργησε ακόμα ένα ιδιαίτερο σερί με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Κρήτης.

Μάλιστα, αυτή η νίκη με 2-1 είναι η 20η επί του ΟΦΗ στις 46 αναμετρήσεις που έχει δώσει στην Κρήτη.

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: Καραμπάγκ

Κωδικός: Καραμπάγκ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια. Στρέφεται άμεσα στη «μάχη» με την Καραμπάγκ, η οποία είναι μπροστά!