Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμή με Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ, ενόψει Καραμπάγκ

Δοκιμή με Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ, ενόψει Καραμπάγκ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 14:41

Απέναντι στην Καραμπάγκ, ο Μίτσελ τα παίζει… όλα για όλα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το τρίποντο και πρέπει να το πάρει, στο Μπακού. Δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια, αλλιώς κατά μεγάλο ποσοστό χαιρετά οριστικά την Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και σκέψη του Μίτσελ, ο οποίος θέλει στο γήπεδο της Καραμπάγκ έναν Ολυμπιακό δυνατό και πιεστικό στην επίθεση. Έναν Ολυμπιακό ο οποίος θα πρεσάρει και θα απειλήσει.

Σκέφτεται, λοιπόν, το 3-5-2, ο Ισπανός προπονητής. Σε αυτό το 3-5-2 «βλέπει» στην κορυφή της επίθεσης τον Ουί Τζο, μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μπορεί να ακούγεται ανορθόδοξο, ή ρισκαδόρικο, αν προτιμάτε, αλλά εφόσον δουλευτεί σωστά, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πράγματα, από αυτό. Ο Αμπού είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, με ταχύτητα και την ικανότητα να παίζει μέσα και έξω από την περιοχή. Και εφόσον ο Ολυμπιακός χρειαστεί να πρεσάρει ιδιαιτέρως, θα χρειαστεί τη δύναμη και τα πνευμόνια του, μαζί με την ταχύτητά του.

Ο Μίτσελ το σκέφτεται, το δοκίμασε και μένει να φανεί εάν θα το δούμε στην πράξη. Τον Ουί Τζο μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά μπροστά. Είναι ένα σενάριο. Πιθανό, όμως όχι βέβαιο. Έχει και την Τετάρτη ο Μίτσελ, για να τσεκάρει περισσότερες δοκιμές, σε διάταξη και πρόσωπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης