Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ο Μπόουλερ

Επιστρέφει ο Μπόουλερ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 14:56

Δίχως τον Τζος Μπόουλερ στο ροτέισον του είχε κινηθεί ο Μίτσελ, σε αυτό το πρώτο διάστημα στον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος, ωστόσο, αναμένεται άμεσα να αρχίσει ξανά να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μίτσελ σκέφτεται να ανοίξει λίγο παραπάνω το ρόστερ του, με αποτέλεσμα να προετοιμάζει την επιστροφή του Άγγλου στο ροτέισον, για να βοηθήσει και να δώσει λύσεις.

Η επάνοδος του Γκάρι και το γεγονός ότι ο διεθνής από το Κάπε Βέρντε δείχνει καλά και δυνατός, είχαν παραγκωνίσει λιγάκι τον Μπόουλερ, ο οποίος ωστόσο από τα πρώτα του λεπτά στο χορτάρι είχε δείξει θετικά δείγματα γραφής. Βεβαίως, ο Μίτσελ δεν μπορεί να έχει πάντα μαζί του όλους τους παίκτες του. Καλείται να κάνει επιλογές.

Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό συμφωνούν πως ο Μπόουλερ έχει πράγματα να δώσει στην ομάδα και ο Μίτσελ τον προετοιμάζει για άμεση επάνοδο στο ροτέισον και για περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το αν αυτό θα αρχίσει από το Μπακού ή από τα προσεχή ματς της ομάδας, μένει να φανεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης