Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το VAR βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει τα πρωταθλήματα!

Με το VAR βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει τα πρωταθλήματα!
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 14:27

Δεν κουράστηκαν να πουλάνε παραμύθι; Δεν κουράστηκαν να βλέπουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και να βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες, για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα; Δεν κουράστηκαν να μας λένε για τη διαιτησία, για το VAR, για την… «εξυγίανση»; Με το VAR βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει τα πρωταθλήματα! Από τότε που αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είναι από πάνω και διαρκώς πανηγυρίζει… Και ακόμη και τώρα, που δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση και προσπαθεί να σταθεί καλύτερα στα πόδια του, δουλεύοντας με νέο προπονητή και ρόστερ, έχουν την ανάγκη για… δεκανίκια.

Παλεύουν να μας πουν για το VAR και για το αν στο λιμάνι το θέλουν ή δεν το θέλουν… Και το λένε έτσι απροκάλυπτα, δίχως να σκέφτονται τα… αυτονόητα… Δίχως να υπολογίζουν ότι… τους βλέπουν ρε παιδί μου, στην τελική. Ότι τους… ακούνε…

Την πλάτη του βλέπουν, από τότε που μπήκε στη ζωή μας το VAR. Και μας λένε ότι… δεν το θέλουν στο λιμάνι; Το θέλουν και το παραθέλουν, αρκεί να μη γίνεται εργαλείο «εξυγίανσης». Αρκεί να μην υπάρχει για να γυρνάει ανάποδα αυτά που τα μάτια μας βλέπουν κανονικά… ΑΥΤΟ το VAR, το δικό τους, όχι δεν το θέλουν στον Ολυμπιακό. Θέλουν το ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Αυτό που θα αποδίδει δικαιοσύνη, όχι εκείνο το οποίο θα αλλοιώνει τα ματς και τα πρωταθλήματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πες, πες, κάτι μένει

Πες, πες, κάτι μένει

Όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στα λόγια, έχουν κερδίσει… τα πάντα. Έχουν πετύχει τα πάντα. Έχουν κατακτήσει όλες τις κορυφές. Στα λόγια.

Μια έκπληξη την έχει πάντα ο Μίτσελ

Μια έκπληξη την έχει πάντα ο Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός συνηθίζει να μας… εκπλήσσει, με βάση τις επιλογές του στην ενδεκάδα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το αυριανό (Πέμπτη) ματς.