Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ταξίδι και η πρώτη μέρα στο Μπακού και ο πόλος έλξης, Μαρσέλο (video)

Το ταξίδι και η πρώτη μέρα στο Μπακού και ο πόλος έλξης, Μαρσέλο (video)
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 14:57

Πτήση, άφιξη, συνέντευξη Τύπου, προπόνηση. Ξεκούραση και περισυλλογή, καθώς τα πλάνα του Ολυμπιακού για τη μάχη στο Μπακού, ολοκληρώνονται. Ο Θρύλος βρίσκεται στο Μπακού από το απόγευμα της Τετάρτης και ενόψει του αποψινού (Πέμπτη 13/10) αγώνα, στις 22:00, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, κάνοντας εκεί την τελευταία του προπόνηση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως είναι λογικό, όπου βρέθηκε ο Θρύλος, από την Ελλάδα μέχρι το Αζερμπαϊτζάν, ο Μαρσέλο τράβηξε μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος, επάνω του! Ο Βραζιλιάνος έκλεψε την παράσταση και στο Αζερμπαϊτζάν, με τον Ολυμπιακό να μας φέρνει το βίντεο από την πτήση μέχρι εκεί και την πρώτη ημέρα της ομάδας στην πόλη.

Δείτε τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου στο Μπακού, να προετοιμάζονται για το μεγάλο ματς. Και τον Μαρσέλο να γίνεται πόλος έλξης για τους φιλάθλους και το Μπακού.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμο για σουτ τον έχουν τον Μπαλτάκο!

Έτοιμο για σουτ τον έχουν τον Μπαλτάκο!

Απογοητευμένοι ακόμη και αυτοί που τον στήριξαν, με τις αλλεπάλληλες γκάφες και την αδυναμία του να διοικεί, συζητάνε πλέον για την άμεσα αντικατάστασή του!