Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη στην έδρα της Καραμπάγκ, σαν άλμα προς τα επάνω!

Νίκη στην έδρα της Καραμπάγκ, σαν άλμα προς τα επάνω!
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 15:27

Σε αντίθεση με οτιδήποτε μπορεί να πιστεύει κάποιος που δεν έχει ζήσει ως ΓΑΥΡΟΣ τις μεγάλες στιγμές που έχουμε ζήσει όλοι εμείς, η ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού δεν έχει… τελειώσει. Απόψε στις 19:45 δίνει ένα υψίστης σημασίας ματς, απέναντι στην Καραμπάγκ. Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, από το οποίο θέλει να πάρει το μέγιστο. Θέλει να φύγει με το «τρίποντο» από το Μπακού. Και για την ουσία, αλλά και για το γόητρό του. Και γιατί επιτέλους η ομάδα πρέπει να κάνει αυτό το «κάτι παραπάνω» στη φετινή ευρωπαϊκή της παρουσία, αλλά και γιατί με αυτό, θα μπορέσει να διεκδικήσει το «κάτι παραπάνω», στον όμιλο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας και το 2023.

Ο Ολυμπιακός πρέπει σήμερα να πάρει το «διπλό». Και να το κάνει εφαλτήριο για να συνεχίσει στην Ευρώπη και το νέο έτος. Μια νίκη στην έδρα της Καραμπάγκ, σαν άλμα προς τα επάνω! Προς τα νοκ-άουτ του Europa League, ει δυνατόν, ή αλλιώς στα νοκ-άουτ του Conference League. Είναι σημαντικό για τον Θρύλο και το ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τις γιορτές ο Ολυμπιακός. Είναι, άλλωστε, ο μόνος ο οποίος παλεύει για την Ελλάδα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι άλλοι… κοιτούν. Και κάνουν κριτική.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αν ο Ολυμπιακός χάσει… χάνεται. Μπορεί όχι μαθηματικά, για το τέλος της παρουσίας του στην Ευρώπη, αλλά αν απόψε δεν κάνει αυτό που πρέπει, το πράγμα θα δυσκολέψει πάρα πολύ… Και στο λιμάνι θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη και με το νέο έτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο «Έλληνας» Τρεϊμάνις και τα λάθη του!

Ο «Έλληνας» Τρεϊμάνις και τα λάθη του!

Ευνόησε τον ΠΑΟΚ σε ματς με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αδίκησε τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το απίθανο λάθος του βοηθού υπέρ του ΠΑΟΚ.