Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ βγαίνει μπροστά για τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ βγαίνει μπροστά για τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 14:31

Διαρκή βήματα προόδου κάνει ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ στο «τιμόνι». Η ομάδα απέχει αρκετά ακόμη από την εικόνα την οποία όλοι έχουμε στο μυαλό, όταν λέμε «Ολυμπιακός». Μια ομάδα κυριαρχική, απόλυτη, μια ομάδα η οποία δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης από κανέναν. Αλλά μέσα από όλες τις δυσκολίες, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να δουλέψει καλά και να γίνει αυτός που πρέπει. Γιατί τώρα δεν είναι. Ακόμη δεν είναι. Και σε αυτή του την προσπάθεια, έχει τώρα έναν προπονητή, ο οποίος βγάζει τον εαυτό του μπροστά. Δεν… κρύβεται. Όχι ο Μίτσελ. Ποτέ δεν κρύφτηκε, άλλωστε, ο Ισπανός, ο οποίος ως ποδοσφαιράνθρωπος, είναι έτσι κι αλλιώς μια μεγάλη ιστορία.

Προπονητής με προσωπικότητα. Έχει ένα πλάνο και προσπαθεί να το εφαρμόσει, μέσα από όλες τις δυσκολίες. Μέσα από τα συνεχόμενα ματς, μέσα από τους τραυματισμούς. Έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του, αλλά όχι… εμμονές. Μπήκε χθες (Πέμπτη) ο Ολυμπιακός στο Μπακούμε 3-5-2. Είδε ότι δεν του δούλευε όπως περίμενε. Το άλλαξε σε 4-3-3 ο Μίτσελ. Δεν δίστασε, δεν σκέφτηκε το να μην «τσαλακώσει» την αρχική του επιλογή. Όχι. Σκέφτηκε την ομάδα του.

Δεν τον απασχολεί το ότι έχει απουσίες και προβλήματα. Ότι στην Ευρώπη δεν έχει Χάμες, Μπακαμπού, γενικά ότι του λείπουν παίκτες από ματς σε ματς. Τον απασχολεί μόνο να βρίσκει λύσεις. Και έκανε δήλωση ΔΥΝΑΤΗ, με την επιλογή του Ντόι. Την επαναχρησιμοποίηση του Ντόι. Μετά το λάθος του νεαρού στο Ηράκλειο. Δεν δίστασε. Ξανά, δεν τον ένοιαξε το να «τσαλακωθεί» με την επιμονή του, στον νεαρό. Όχι. Γιατί έχει πλάνο. Γιατί έχει ένα όραμα συγκεκριμένο, για το πως μπορεί αυτή η ομάδα να γίνει καλύτερη. Και ΑΥΤΟ μονάχα υπηρετεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης