Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγαίνουν μπροστά οι βασικοί του πρωταθλήματος

Βγαίνουν μπροστά οι βασικοί του πρωταθλήματος
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 10:40

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του Παναιτωλικού, για να την αλώσει. Ξεκάθαρος ο στόχος του και σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει απόψε μια νέα αρχή, επιστρέφοντας στις νίκες και δείχνοντας βήματα προόδου, στο πρωτάθλημα. Και στην προσπάθειά της αυτή, θα χρειαστεί την καταλυτική συνδρομή παικτών οι οποίοι είναι βασικοί στη «μάχη» του πρωταθλήματος και οι οποίοι, ελλείψει της δυνατότητας να παίζουν στην Ευρώπη, είναι «πρώτα βιολιά» στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Χάμες πάνω από όλους. Ο παιχταράς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και με τον ΠΑΟΚ, και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που έκανε να νικήσει, παρά την ατυχία… Ο Κολομβιανός ώθησε τον Ολυμπιακό μπροστά και η ομάδα ακολούθησε, αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν πήγαν χαμένες και έτσι το ματς πήγε λάθος…

Ο Μπακαμπού, στη συνέχεια. Ο έμπειρος φορ είναι ένας παίκτης με ποιότητα και με αξία και κόντρα στον ΠΑΟΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ και να δώσει «κάτι παραπάνω» στον Ολυμπιακό. Τώρα μπορεί να… ρεφάρει.

Ο Σαμασέκου, επιπροσθέτως… Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν είναι στους «βασικούς», αλλά αυτή τη στιγμή μόνο στην Ελλάδα μπορεί να παίζει και ο Μίτσελ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και να πάρει πράγματα από εκείνον, στο Αγρίνιο.

Έχει λύσεις ο Ολυμπιακός. Δυσκολεύεται στην άμυνα, αλλά και εκεί ο Μίτσελ θα βρει τη λύση και θα πάρει από την ομάδα του αυτό το οποίο θέλει, για να έρθει η νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης