Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός βλέπει Φράιμπουργκ (photo)

Ο Ολυμπιακός βλέπει Φράιμπουργκ (photo)
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 11:35

Το βλέμμα του Ολυμπιακού μπορεί να είναι στραμμένο στο Αγρίνιο, αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορεί να είναι… μόνο εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα με διαρκείς υποχρεώσεις ΚΑΙ στην Ευρώπη. Και αναλόγως συμπεριφέρεται, έχοντας το ενδιαφέρον της στραμμένο και στο Europa League. Χαρακτηριστική η σημερινή ημέρα (Σάββατο 22/10) οπότε πέραν του Παναιτωλικού, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και την… Φράιμπουργκ. Η οποία έχει σήμερα αγωνιστική δραστηριότητα, όπως και ο Θρύλος.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League κοντράρεται στις 16:30 με τη Βέρντερ, εντός έδρας. Σημαντικό παιχνίδι για την αντίπαλο του Θρύλου, η οποία μπορεί να έχει… υποχωρήσει στην τέταρτη θέση, αλλά παραμένει δυνατή και στα… ψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός, ως οργανισμός, έχει ιδανική ευκαιρία να παρακολουθήσει το ματς και να εξάγει συμπεράσματα, ενόψει της προσεχούς Πέμπτης, οπότε θα παίξει επίσης, στην έδρα της γερμανικής ομάδας, για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Διαβάστε επίσης