Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βιάζονται στο Don Balon να κάνει μεταγραφή ο Μαρσέλο

Βιάζονται στο Don Balon να κάνει μεταγραφή ο Μαρσέλο
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 14:27

Ο Μαρσέλο είναι ένας παγκόσμιος αστέρας και φυσικά το όνομά του ταξιδεύει παντού στην υφήλιο. Μαζί και εκείνο του Θρύλου. Ήδη λοιπόν στο εξωτερικό ασχολούνται από τώρα με το που θα παίζει ο Μαρσέλο… του χρόνου. «Αν δεν επιλέξει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό», προσθέτουν. Βιάζονται φαίνεται στο Don Balon, να κάνει μεταγραφή ο Μαρσέλο, ο οποίος καλά-καλά δεν έχει μπει 100% στον Θρύλο… Βιάζονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του, βλέπει τον Βραζιλιάνο στο MLS τη νέα σεζόν, αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό. Φυσικά ο Θρύλος και ο ποδοσφαιριστής έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν μαζί, κάτι που ευχόμαστε να γίνει και ο Βραζιλιάνος να γίνει φέτος και του χρόνου… ΣΗΜΑΙΑ για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το Don Balon αναφέρει ότι ο Μαρσέλο είναι πιθανό τη νέα σεζόν να πάει στο MLS και στο Λος Άντεζελες, για την ομάδα στην οποία παίζει και ο Μπέιλ.

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Για όσους δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο του Παναιτωλικού, δηλαδή για την πλειοψηφία των ΓΑΥΡΩΝ, μαζί με το live του gavros.gr βλέπουν το ματς στην τηλεόραση.