Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του «παίρνει» τον Παναιτωλικό και στέλνει μήνυμα!

Με τον κόσμο του «παίρνει» τον Παναιτωλικό και στέλνει μήνυμα!
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 14:55

Θα έχει τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ σήμερα (19:30) στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός. Απέναντι στον Παναιτωλικό, σε μια δύσκολη έδρα, ο Θρύλος θέλει να κάνει μια σημαντική νίκη, για την οικονομία του πρωταθλήματος. Και να στείλει παράλληλα ένα μήνυμα επιστροφής. Κάνουν το λάθος να ξεγράψουν τον Ολυμπιακό. Λάθος… πρωτάρη. Ας τους αποδείξει ο Θρύλος πόσο λάθος κάνουν. Ας τους αποδείξει η ομάδα του Μίτσελ ότι το να αντιμετωπίζουν… απαξιωτικά τον πρωταθλητή, με τους 47 τίτλους στο τεράστιο ενεργητικό του, είναι λάθος το οποίο μόνο όσοι δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον κάνουν…

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο Αγρίνιο. Και αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς την προσπάθεια την οποία θα κάνουν οι ‘ερυθρόλευκοι’ εντός γηπέδου, μπορεί να ενισχύσει η ώθηση του κόσμου από την εξέδρα. Για να έρθει μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό το έναυσμα για κάτι νέο. Για μια νέα αρχή.

Τη χρειάζεται η ομάδα αυτή την ώθηση, αλλά και μια σταθερότητα. Και έτσι οφείλει να ψάχνει σε κάθε ματς αυτή τη διάρκεια σε νίκες και εν γένει θετική εικόνα. Δεν αρκεί στον Ολυμπιακό μόνο να νικά. Θέλει και να βελτιώνεται. Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Εσωτερικά στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο. Να βλέπει βελτίωση. Όλοι μαζί σήμερα οφείλουν να δείξουν τι εστί Θρύλος. Ομάδα και κόσμος ένα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 19:30 (photo)

Για όσους δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο του Παναιτωλικού, δηλαδή για την πλειοψηφία των ΓΑΥΡΩΝ, μαζί με το live του gavros.gr βλέπουν το ματς στην τηλεόραση.