Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σωκράτης έχει σηκώσει δύο και πάει για το τρίτο και δεν το αντέχουν

Ο Σωκράτης έχει σηκώσει δύο και πάει για το τρίτο και δεν το αντέχουν
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 09:56

Τους ξέρουμε. Δεν τους μάθαμε χθες. Ούτε σήμερα. Ούτε με αυτό το κομμάτι για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Εις βάρος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, για να το πούμε πιο σωστά. Τα έχουν βάλει με τον Έλληνα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Από τότε που πέρασε την πόρτα του Ρέντη, για πρώτη φορά, προτιμώντας τη σιγουριά της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, τον έχουν σημαδέψει. Και προσπαθούν να τον πλήξουν. Δεν έχουν καταλάβει βεβαίως, ότι ο Σωκράτης, έχοντας κάνει την καριέρα την οποία έχει κάνει και έχοντας τις παραστάσεις τις οποίες έχει, όχι απλώς δεν βλέπει τον βόθρο μπροστά του, αλλά ούτε και πρόκειται ποτέ να ενοχληθεί από όσα αισχρά του γράφουν.

Δεν άντεξαν το ότι προτίμησε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τον ήθελαν μαζί τους. Τον ήθελαν στην ΑΕΚ, να παίζει για λογαριασμό της «εξυγίανσης» και να τον αποθεώνουν. Δεν άντεξαν το ότι τους έφτυσε και αποφάσισε να πάρει δύο πρωταθλήματα σερί, να παίξει Ευρώπη, να ζήσει όμορφες στιγμές στο Καραϊσκάκη… Και έκτοτε τον χτυπούν αλύπητα. Εξίσου αλύπητα ο Σωκράτης τους αγνοεί. Επιδεικτικά. Αυτό και αν δεν το αντέχουν. Θέλουν να ακούγονται, να νιώθουν σημαντικοί. Και ο Σωκράτης τους δείχνει την αλήθεια. Ότι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου σημαντικοί. Είναι απλώς φερέφωνα των αφεντικών τους. «Χτυπούν» χαρακτήρες και προσωπικότητες, ποδοσφαιριστών, αθλητών εν γένει. Αρκεί να φορούν εκείνοι τη φανέλα του Ολυμπιακού. «Χτυπούν» κατά… παραγγελία. «Χτυπούν» όπου τους πουν. Τους ξέρει καλά ο Σωκράτης. Και δεν τους βλέπει στο μέτρο.

Σωκράτη Παπασταθόπουλε, κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου. Απέδειξες ότι δέθηκες με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Κέρδισες τίτλους και συνεχίζεις να παλεύεις για νέους. Πας κόντρα σε όσα πρεσβεύουν εκείνοι οι οποίοι έχουν στοχεύσει να εκθέσουν και να σε πλήξουν. Ειδικά όταν σε βλέπουν με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, αφρίζουν… Συνέχισε να τους δείχνεις πόσο ασήμαντοι είναι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης