Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του MEGA για το «διπλό» στο Αγρίνιο (video)

Το ρεπορτάζ του MEGA για το «διπλό» στο Αγρίνιο (video)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 16:15

Ο Ολυμπιακός προχώρησε με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0 ενώ με το ίδιο σκορ ο Βόλος νίκησε τον Ατρόμητο εκτός έδρας

Δύο ζωγραφιές από δύο κορυφαίους του είδους. Πεπ Μπιέλ και Ματιέ Βαλμπουενά υπέγραψαν με τα γκολ τους την απαραίτητη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο ματς, ειδικά στην επανάληψη. Ενδεικτικό της κατάστασης το συντριπτικό 80-20 της κατοχής που μετουσίωσε σε «τρίποντο» με τα δύο γκολ σε αυτό το διάστημα.

Πρώτα ο Μπιέλ στο 50΄με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε τον δρόμο για το διπλό των πρωταθλητών.

Και μετά ο Βαλμπουενά στο 82΄, με τον Γάλλο να συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο γήπεδο του Αγρινίου που έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση.

Μια νίκη για τον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να είχε βάλει τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο, ειδικά αν Γκάμαρης και Παπαπέτρου στο VAR δεν… έκλειναν τα μάτια στην καθαρή παράβαση που έγινε πάνω στον Ρέαμπτσιουκ δίνοντας το πέναλτι στο 19ο λεπτό.

Περισσότερα στο megatv.com

Διαβάστε επίσης