Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... φώτα πάνω στον Μπακαμπού!

Τα... φώτα πάνω στον Μπακαμπού!
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 20:16

Εντυπωσιακή εκκίνηση με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει ο Σίντρικ Μπακαμπού. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε πέντε μόλις ματς με τον Θρύλο στο πρωτάθλημα, ο Κονγκολέζος επιθετικός έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ, αφού μετρά τρία τέρματα και μία ασίστ.

Το περασμένο Σάββατο (22/10) στο Αγρίνιο, για την 9η αγωνιστική της Super League, ο διεθνής επιθετικός, μπορεί να μη σκόραρε, αλλά είχε καλή παρουσία, βγάζοντας ασίστ στον Πεπ Μπιέλ, για το 1-0 των Πειραιωτών κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «lookcharms», συμπεριέλαβε τον 31χρονο φορ των «ερυθρόλευκων» στους κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές του περασμένου Σαββατοκύριακου (22-23/10).

Το αφρικανικό Μέσο υποστηρίζει, μεταξύ άλλων: «Η εκκίνηση του Κονγκολέζου άσου στο πρωτάθλημα της Ελλάδας με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική, αφού έχει σε πέντε αγώνες τρία τέρματα και μια ασίστ».

Να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα «μπλέκονται» και άλλα σπουδαία ονόματα, όπως του Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ, του Τσούπο Μότινγκ της Μπάγερν Μονάχου, του Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι, καθώς και του Ταιβό Αβονίγι της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης