Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραντζέλοβιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο... τρελοί, με την καλή έννοια»

Ραντζέλοβιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο... τρελοί, με την καλή έννοια»
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 17:54

Με τρία γκολ και μια ασίστ, σε πέντε ματς στη Ρωσία, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει ήδη ξεχωρίσει με τη φανέλα της Ουράλ. Ο Σέρβος εξτρέμ, μάλιστα, σε συνέντευξη του στην «oblgazeta», αναφέρθηκε στην πορεία του στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στον κόσμο του.

Αρχικά, ο πρώην εξτρέμ του Θρύλου δήλωσε: «Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό το 2018, συμφώνησα αμέσως, δεν μπορούσα να πω όχι σε μια τέτοια πολύ μεγάλη ομάδα. Έκλεισα αμέσως εισιτήρια για Ελλάδα και πέταξα. Όταν μετακόμισα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να δουλέψω σκληρά, προκειμένου να ανταποκριθώ στο υψηλό επίπεδο του συλλόγου. Θυμάμαι, πως έκανα το ντεμπούτο μου στο Champions League ως αλλαγή, σε ένα ματς με την Τότεναμ. Πραγματικά, θα θυμάμαι πάντα αυτή τη στιγμή, ήταν ξεχωριστή. Μόλις άρχισα να παίζω στον Ολυμπιακό, είχα μόνο μερικά ματς, αλλά όλα άλλαξαν όταν σκόραρα δύο γκολ με την Κράσνονταρ. Ήταν μια σημαντική νίκη, μετά από την οποία άλλαξαν πολλά για εμένα και πίστεψα στον εαυτό μου».

Με τον νεαρό άσο να προσθέτει, για τον «ερυθρόλευκο» κόσμο: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο… τρελοί, αλλά με την καλή έννοια. Πραγματικά, έχουν εμμονή με το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις με τέτοια υποστήριξη είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Όταν η ομάδα κέρδιζε, τότε μπορούσες να φας… δωρεάν σε ένα εστιατόριο ή να μπεις σε ένα ταξί και να μην πληρώσεις την κούρσα! Τα πράγματα, βέβαια, ήταν διαφορετικά όταν χάναμε. Και λογικό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης