Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να σταθεί ως... Ολυμπιακός στη Γερμανία!

Να σταθεί ως... Ολυμπιακός στη Γερμανία!
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 23:35

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεγάλη «μάχη» με τη Φράιμπουργκ, την Πέμπτη (27/10, 19:45) στο «Stadion AM Wolfswinkel», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν την Τετάρτη (26/10) το πρωί (10:30) από το «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τη Γερμανία, εκεί όπου θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ, με… φόντο τη συνέχεια του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Ο Θρύλος, που θα «κατέβει» κόντρα στους Γερμανούς με αρκετές απουσίες, θα επιδιώξει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος, σε μία δύσκολη έδρα και θα «παλέψει» για ό,τι καλύτερο, πριν από τον «τελικό» με την Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Κόντρα σε μία άκρως επιθετική ομάδα, την τρίτη της βαθμολογίας της Bundesliga, οι Πειραιώτες, με 2.500 ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό τους στη Γερμανία, είναι αποφασισμένοι να παίξουν ως… Ολυμπιακός και ξέρουν, ότι πρέπει να «τρώνε σίδερα» και να τα κάνουν όλα σωστά, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, για τη συνέχεια της πορείας τους στην Ευρώπη.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή (Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό ματς με τη Φράιμπουργκ την Τετάρτη το απόγευμα (19:00), με προπόνηση στο «Stadion AM Wolfswinkel».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης