Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή επιστροφή Σισέ και Βρσάλικο στη δράση, με Ναντ

Πιθανή επιστροφή Σισέ και Βρσάλικο στη δράση, με Ναντ
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 16:13

Το ματς με τη Ναντ προηγείται χρονικά, αλλά και ουσιωδώς, εκείνο του Παναθηναϊκού. Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι σε μια φάση, κατά την οποία προετοιμάζει δύο ομάδες. Μία για την Πέμπτη και το ματς με τη Ναντ και μία για την Κυριακή και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Θρύλος ξέρει καλά πως και τα δύο ματς πρέπει να γράψουν νίκη. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Και όποιος παίξει στο ένα ή στο άλλο ματς, πρέπει να είναι… στο 101% της φόρμα του.

Στο ματς με τη Ναντ, ειδικότερα, υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στη δράση του Παπέ Σισέ και του Σίμε Βρσάλικο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός δράσης, εδώ και λίγο καιρό. Ο πρώτος μετά το εντός έδρας ματς με την Καραμπάγκ και λόγω ενοχλήσεων στη μέση, στο ισχίο, για τις οποίες παραπονιόταν εδώ και αρκετές μέρες, αλλά δείχνει καλύτερα. Ο δεύτερος είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Καραμπάγκ και είχε μείνει στα πιτς, αλλά επίσης τις τελευταίες ημέρες είχε πατήσει γκάζι και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.

Θα φανεί, εφόσον κάποιος από τους δύο ή αν και οι δύο θα είναι διαθέσιμοι για τη Ναντ. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανόν να παίξουν και οι δύο, στο ευρωπαϊκό ματς. Για το ματς με τον ΠΑΟ, ο Μίτσελ δείχνει ότι θα προτιμήσει να πάει με Άβιλα και Ντόι ή Μπα, δίπλα στον Σωκράτη. Θα φανούν όλα πιο ξεκάθαρα, μετά και την προπόνηση της Τετάρτης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ελ Αραμπί: «Το μυστικό είναι…»

Ελ Αραμπί: «Το μυστικό είναι…»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε ότι ο Θρύλος θέλει νίκη με Ναντ και ΠΑΟ και είναι έτοιμος για αυτό. Εξήγησε, μάλιστα, ποιο είναι το μυστικό του, για να παραμένει σε τέτοια φόρμα, ακόμη και τώρα.