Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε σ’ αγαπώ κι ας μου κάνεις «γκέλες», μόνο σε παρακαλώ...

Θρύλε σ’ αγαπώ κι ας μου κάνεις «γκέλες», μόνο σε παρακαλώ...
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 00:57

Η ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (6/11, 19:30, Cosmote Sport1 HD) για την 11η αγωνιστική της Super League και ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Ο Θρύλος παίζει στην έδρα του «αιωνίου» και φουλάρει για το «διπλό». Θέλει να στείλει μήνυμα. Μήνυμα τίτλου. Μήνυμα ότι κακώς τον έχουν ξεγραμμένο. Ότι κακώς ξεγράφεις έτσι τον πρωταθλητή.

Μήνυμα έστειλε και ο κόσμος το απόγευμα της Παρασκευής με τη μαζική του παρουσία στην ανοικτή προπόνηση στο Ρέντη. Λαϊκή απαίτηση είναι το «διπλό».

Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά. Εκτός έμειναν ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Μαρσέλο, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ουσεϊνού Μπα. Εκτός έμειναν και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Αντίθετα, υπάρχουν και ευχάριστα νέα. Μέσα στην αποστολή είναι και ο Πεπ Μπιέλ και ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιώργος Μασούρας.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Θρύλε σ’ αγαπώ κι ας μου κάνεις «γκέλες», μόνο σε παρακαλώ...

Διαβάστε επίσης