Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε γιατί σε είπαν ΘΡΥΛΟ, μέσα στη Λεωφόρο!

Δείξε γιατί σε είπαν ΘΡΥΛΟ, μέσα στη Λεωφόρο!
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 09:39

Έφτασε η στιγμή για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό! Ο Θρύλος πηγαίνει απόψε το βράδυ (19:30) στην έδρα του αντιπάλου του, για να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει, αν δεν το πει ο ίδιος! Πολλαπλά τα κίνητρα για να νικήσει το ντέρμπι «αιωνίων», ο Θρύλος, αλλά πάντοτε ένα το βασικότερο: Το ποιος βρίσκεται απέναντι. Αρκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός έχει τα θεματάκια του, έχει παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στο 100%, αλλά πηγαίνει συνολικά έτοιμος να προσπαθήσει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να δείξει για ποιο λόγο παραμένει πάντοτε το μεγαλύτερο μέγεθος στη Σούπερ Λιγκ, ασχέτως συνθηκών. Είναι δεδομένο ότι σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» φαβορί δεν μπορεί ποτέ κανείς να χρίσει και όποιος το κάνει, ή είναι… άσχετος από μπάλα, ή… κάτι ξέρει. Αλλά η πραγματικότητα λέει ότι ΣΕ ΟΠΟΙΑ κατάσταση και αν βρίσκεται, ο Ολυμπιακός είναι ΠΑΝΤΑ η «μεγαλύτερη πλευρά». Είναι πάντα εκείνος, ο οποίος «έχει το κουμάντο». Γιατί είναι ο ΘΡΥΛΟΣ… Απλό.

Το σημερινό ‘clasico’ έρχεται πολύ νωρίς στη σεζόν για να κρίνει οτιδήποτε. Αλλά μπορεί να δημιουργήσει βάσεις, για μια ολομέτωπη αντεπίθεση του Θρύλου, προς το μπλοκ των ‘απέναντι’, με στόχο να επιστρέψει εκείνος στην κορυφή. Όπως και να ‘χει, από ένα ντέρμπι κρίνονται πάντα πολλά, με το γόητρο να μην είναι ποτέ αμελητέο κίνητρο. Αλλά εδώ ο Θρύλος έχει και ουσία να κυνηγήσει. Ένα τρίποντο σημαντικό…

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης