Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να παιχτεί το ντέρμπι στα ίσια, με διαιτησία 50-50 και όχι τα γνωστά!

Να παιχτεί το ντέρμπι στα ίσια, με διαιτησία 50-50 και όχι τα γνωστά!
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 12:06

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να συζητάμε και αυτά… Και μάλιστα πριν καν… γίνουν. Γιατί στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης», περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να… «εξυγιάνουν» ξανά τον Ολυμπιακό, παρά να τον αφήσουν να παίξει στα ίσια το ματς και να πάρει, εάν καταφέρει, αυτό το οποίο δικαιούται. Και κακά τα ψέματα και μακριά από εμάς… Το πρώτο βήμα «εξυγίανσης» στο ντέρμπι έχει γίνει ήδη, με τον ορισμό διαιτητή που δεν είναι ελίτ. Ελπίζουμε να δούμε ισονομία και μοιρασμένη διαιτησία και όχι… καραμπινάτη έδρα.

Ένα πράγμα θέλουμε και ζητάμε όλοι ως Ολυμπιακοί: 50-50. Να παιχτεί το ντέρμπι στα ίσια και όχι στο… παρασκήνιο, το οποίο συστηματικά δουλεύει για να βλάψει τον Ολυμπιακό. Έχουμε αναλύσει ήδη εκτενώς, τι σημαίνει ο ορισμός του Γιάκομπ Κέλετ. Ενός διαιτητή, ο οποίος έχει προκαλέσει στο παρελθόν, ερχόμενος εδώ να παίξει. Ενός διαιτητή, ο οποίος είχε αδικήσει τον Ολυμπιακό, σε προηγούμενο… επεισόδιο. Ευχή όλων απόψε στη Λεωφόρο να μην παιχτεί άλλο ένα επεισόδιο «εξυγίανσης».

Βέβαια, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει με… ούριο άνεμο διαιτησίας και παρόλα αυτά να βγαίνει και να διαμαρτύρεται, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, ως προς το τι είναι πιθανό να δούμε απόψε, στο «αιώνιο» ντέρμπι. Εμείς, ξαναλέμε, ένα πράγμα θέλουμε: Ισονομία και 50-50. Όχι… «εξυγιάνσεις» και αίσχη από εκείνα τα οποία έχουμε δει τόσες και τόσες φορές, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης