Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον «Τσόρι», στον Χάμες, με «καρύδια»! (video)

Από τον «Τσόρι», στον Χάμες, με «καρύδια»! (video)
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 12:22

Μεγάλους παίκτες έχουμε δει να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πραγματικά μεγάλους. Ένας εξ αυτών ήταν και ο σπουδαίος «Τσόρι», ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο οποίος μεταξύ πολλών σπουδαίων πραγμάτων, τα οποία είχε κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε σκοράρει και στη Λεωφόρο. Το γκολ του, στο ντέρμπι της σεζόν 2014-15, μπορεί να μην είχε σταθεί αρκετό, για τον Ολυμπιακό, αφού είχε έρθει στο φινάλε και δεν έφτασε για να… σώσει την παρτίδα. Αλλά ακόμη και σήμερα μνημονεύεται. Και μνημονεύεται γιατί ο «Τσόρι» το είχε πανηγυρίσει εμφατικά, δείχνοντας το πάθος του και την άρνηση να τα παρατήσει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έτσι πρέπει να πάρει «τη σκυτάλη» απόψε ο Χάμες. Ένας άλλος τεράστιος Λατινοαμερικάνος του Θρύλου, ο οποίος τώρα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο οποίος πρέπει απόψε να βγει με τον ίδιο τρόπο μπροστά, για τον Θρύλο. Αυτή τη φορά, όμως, να φέρει και τη νίκη… Πάμε να θυμηθούμε. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ που αρνήθηκε να τα… παρατήσει και ο Χάμες που πρέπει απόψε να βγει με τον ίδιο τρόπο μπροστά, για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης