Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό μας έλεγαν «καμία παράβαση», τώρα «πέναλτι μαρς»; Εκτίθενται… (video)

Στον τελικό μας έλεγαν «καμία παράβαση», τώρα «πέναλτι μαρς»; Εκτίθενται… (video)
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 12:42

Δεν σταματούν την προπαγάνδα, αλλά πλέον έχουν εκτεθεί τόσο πολύ, ώστε κανείς δεν μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά… Στον τελικό μας έλεγαν «καμία παράβαση», τώρα «πέναλτι μαρς»; Εκτίθενται ξανά… Ανεπανόρθωτα… Στη φάση του 90’+6’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, στον τελικό Κυπέλλου, σε μονομαχία του Χουάνκαρ με τον Μιτρίτσα, μέσα στην περιοχή. Ο Λαόθ είδε «θέατρο» του παίκτη του ΠΑΟΚ και δεν υπέδειξε καμία παράβαση. Και φυσικά, τότε, η «πράσινη» προπαγάνδα διατυμπάνιζε για την… καθαρότητα της φάσης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τώρα, στη φάση του Άβιλα με τον Ιωαννίδη, στην οποία όχι «αγκωνιά στον λαιμό» που μας λένε δεν υπάρχει, αλλά είναι ο Ιωαννίδης εκείνος, ο οποίος κάνει φάουλ, επιθετικό, στον παίκτη του Ολυμπιακού. Και στη συνέχεια θέατρο, στο δήθεν μαρκάρισμα, στο ανύπαρκτο μαρκάρισμα και στην ανύπαρκτη παράβαση, την οποία ο Κέλετ ανακάλυψε χθες, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Καθαρό επιθετικό φάουλ. Τι να λέμε τώρα...

Σανό… αλλού. Όχι εδώ. Κάποτε είχαν… ξελαρυγγιαστεί να μας λένε ότι η φάση Χουάνκαρ-Μιτρίτσα ήταν καθαρή, τώρα ανακάλυψαν… «πέναλτι μαρς» εις βάρος του Ολυμπιακού! Γελάμε…

Διαβάστε επίσης