Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο άρωμα μπλόκου με Παπαδόπουλο!

Νέο άρωμα μπλόκου με Παπαδόπουλο!
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 16:37

Και μη χειρότερα... Άλλος ένας ορισμός του απίθανου Μπένετ, ο οποίος σηκώνει πολύ συζήτηση. Ο Αγγλος, επικεφαλής της ΚΕΔ, όρισε τον διεθνή Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) για να σφυρίξει το παιχνίδι της Τετάρτης (9/11) Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, για την 12η αγωνιστική. Πολύ περίεργη επιλογή, επειδή είναι λίγες μέρες αφότου εκτέλεσε καθήκοντα VAR, συγκεκριμένα στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός-Λαμία 2-0. Ο πίνακας έχει 26 διαιτητές, όμως οι «φωστήρες» βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους για να μη χαλάει η μαγιά.

Ο Παπαδόπουλος έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό σε προηγούμενους αγώνες. Για παράδειγμα στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της σεζόν 2020-21 Ολυμπιακός-Βόλος 4-1 στη φάση του 1-1, ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας, Γκαραβέλης, ο οποίος πήγε με τις τάπες και χτύπησε τον Μασούρα στο κεφάλι και στο μάτι, όμως πέρα έβρεχε για τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) αλλά και για τον Γκορτσίλα που ήταν VAR. Ο διεθνής ρέφερι δεν έβγαλε ποτέ την κόκκινη κάρτα, ενώ πιο πριν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Επίσης, δεν απέβαλε τον Περέα για σκληρό τάκλιν στον Τιάγκο Σίλβα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στις 8/11/20 ο 40χρονος ρέφερι διαιτήτευσε ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2, όπου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι του Χολέμπας στον Γιάννου, αλλά τον εξέθεσε το VAR, καθώς ο Γιάννου ήταν οφσάιντ, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω το πέναλτι. Μια από τα ίδια και στο 86', με νέο ρεσιτάλ ανικανότητας. Άλλα πέντε λεπτά για να μη μετρήσει γκολ του Καμαρά, όπου έβαζαν τις γραμμές όπως ήθελαν. Τελικά, το μέτρησαν.

Επίσης, ο Παπαδόπουλος στις 18/10/19, στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, της σεζόν 2019-20, Ολυμπιακός- ΟΦΗ 2-1, στο 30' έπρεπε να αποβάλει τον Κοροβέση για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ποντένσε, όμως δεν έβγαλε καν κίτρινη.

Και ένα φετινό... κατόρθωμα: Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) ήταν VAR στο ματς της 5ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2 και έπρεπε να υποδείξει την αποβολή του Αλμέιδα που φαίνεται να κάνει άσεμνη χειρονομία. Όμως, αντί να τιμωρηθεί ορίστηκε τέταρτος του Τζοβάρα (Φθιώτιδας) στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος!

Επίσης, στο ματς της περσινής 6ης αγωνιστικής ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0, με VAR τον Σιδηρόπουλο, δεν έδωσαν δυο πέναλτι στον Ατρόμητο, το ένα στο 0-0 και το άλλο μετά το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ. Στο 19', με το ματς στο 0-0, είχαμε την ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα, ενώ στο 29' ο ίδιος παίκτης ανέτρεψε τον Κουλούρη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης