Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορισμοί-ξεφτίλα: Ξανά Διαμαντόπουλος στην ΑΕΚ

Ορισμοί-ξεφτίλα: Ξανά Διαμαντόπουλος στην ΑΕΚ
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 16:50

Μόνιμος στην ΑΕΚ ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)! Ο διεθνής ρέφερι ορίζεται για τέταρτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή τη φορά θα είναι VAR στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ΑΕΚ-ΟΦΗ με διαιτητή τον Κουτσιαύτη.

Πρόκειται για κωμωδία. Μέχρι τώρα ο Διαμαντόπουλος ήταν VAR στο ΑΕΚ-Βόλος, ενώ σφύριξε Παναιτωλικός-ΑΕΚ και το νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Διαμαντόπουλος έχει δώσει δικαιώματα με τη διαιτησία του, με λάθη υπέρ της, σε αρκετά ματς της ΑΕΚ. Ειδικά στο περσινό ΑΕΚ-Αρης 2-1 της κανονικής περιόδου έκανε... πάταγο καθώς δεν απέβαλε τον Ρότα με δεύτερη κίτρινη και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της.

Με τον 39χρονο διαιτητή η ΑΕΚ έχει εντυπωσιακά στατιστικά. Πιο συγκεκριμένα, μετράει εννέα σερί νίκες, από τις 13 συνολικά! Επίσης, έχει μια ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε μόνο τρεις φορές (δυο σε ματς με τον Ατρόμητο και σε ένα με τον Αρη).

Στο φετινό παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Στο 66' του αγώνα αντί να δώσει επιθετικό φάουλ του Ελίασον στον Καραχάλιο, είδε πέναλτι του παίκτη του ΠΑΣ. Πρόκειται για νέα απόφαση-«χειρουργείο», όπως χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι της κακές διαιτησίες καθώς ο Διαμαντόπουλος έκανε το άσπρο μαύρο. Ξεκάθαρα προηγείται το επιθετικό φάουλ του Ελίασον.

Διαβάστε επίσης