Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κρίσιμο ΔΣ του Ολυμπιακού: Στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα!

Το κρίσιμο ΔΣ του Ολυμπιακού: Στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 11:57

Ο Ολυμπιακός, όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κατέστη σαφές αυτό, μετά την κλοπή εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ του Παναθηναϊκού, η οποία συντελέστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στη Λεωφόρο. Το ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο ο Κέλετ έσωσε τον Παναθηναϊκό από ήττα, στερώντας την από τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα ακολούθησαν, έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οργισμένες αντιδράσεις από πλευράς Θρύλου, αλλά με πιο καθαρό μυαλό και με ψυχραιμία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός για σήμερα Τρίτη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Και αυτό το κρίσιμο ΔΣ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη, αναμένεται να βγάλει ειδήσεις.

«Θα έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο, θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του κόσμου και να αποφασίσουμε. Σας είπα, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές. Όσο δύσκολο μπορεί να ακούγεται, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε. Γιατί όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, το να ισχύουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου, όταν όλα αυτά καταπατούνται, θα πρέπει κι εμείς να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού από το Ρέντη, μετά την κλοπή στη Λεωφόρο.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο Γιάννης Βρέντζος είχε προτείνει ανοικτά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, από το πρωτάθλημα! «Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», είχε αναφέρει.

Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε προκύψει, από την Πλατεία Αλεξάνδρας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ματς που πρέπει να πάρει (Λεβαδειακό) και ένα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει (ΑΕΚ) και αναλόγως θα κινηθεί ο Μίτσελ.