Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη προσοχή στον αγωνιστικό χώρο, στη Λιβαδειά

Μεγάλη προσοχή στον αγωνιστικό χώρο, στη Λιβαδειά
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 11:41

Προβλήματα είχε το γήπεδο της Λιβαδειάς, από την αρχή της χρονιάς. Αρκετά προβλήματα, τα οποία όπως φαίνεται ακόμη δεν έχουν ξεπεραστεί στο έπακρο. Το γήπεδο του Λεβαδειακού εμφανίζει αρκετά προβλήματα, ως προς τον αγωνιστικό χώρο του. Και αυτό φυσικά είναι κάτι, το οποίο ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει στο μυαλό του, ως οργανισμός.

Είναι σαφές, ότι με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθεί, κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός. Και χρειάζεται ιδιαίτερη εγρήγορση από τους παίκτες, ως προς το πως θα κινούνται, στο χορτάρι του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να προσέξει ιδιαιτέρως, ενόψει του συγκεκριμένου ματς, καθώς και αντίσταση θα βρει και το χορτάρι στο γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα κάνει ορισμένες αλλαγές, για να ξεκουράσει και παίκτες, ενόψει του ματς με την ΑΕΚ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που θα παίξουν πρέπει να είναι… απρόσεκτοι. Κάθε άλλοι. Όλοι χρειάζονται σε όλα τα ματς και πρέπει οι Πειραιώτες να έχουν στο μυαλό τους ότι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να είναι ακόμη πιο υποψιασμένοι και προσεκτικοί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ματς που πρέπει να πάρει (Λεβαδειακό) και ένα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει (ΑΕΚ) και αναλόγως θα κινηθεί ο Μίτσελ.