Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Λιβαδειά!

Η «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Λιβαδειά!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 23:10

Μετά την εμετική «κλοπή» στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Λιβαδειά. Εκεί, όπου θα διεκδικήσει το «διπλό», συνεχίζοντας την «αντεπίθεση» του στο πρωτάθλημα! Οι «ερυθρόλευκοι», πιο ενωμένοι από ποτέ, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μερικές ημέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ στον Ναό.

Ο Θρύλος, λοιπόν, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/11) στις 20:00 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική της Super League. Με τον Μίτσελ να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» την Κυριακή (13/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 13η «στροφή» του πρωταθλήματος, την τελευταία του πρώτου γύρου. Και έπειτα, διακοπή για το Mundial του Κατάρ.

Όπως τόνισε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση της, οι Πειραιώτες θα παλέψουν για την ανατροπή στο πρωτάθλημα. Θα τα δώσουν όλα, για την κατάκτηση του 48ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία τους! Και το ματς στη Λιβαδειά, χρειάζεται προσοχή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει, δεν πρέπει να αφήσει βαθμούς εκεί. Κάθε ματς, πλέον, είναι «τελικός» για τον Θρύλο. Και έτσι το βλέπουν και οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ.

Άπαντες είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το απέδειξαν περίτρανα και στη Λεωφόρο, όπου «ξεγύμνωσαν» τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σε μία ακόμη «αποστολή» τη φετινή σεζόν. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μαζί τους και τον κόσμο τους, αύριο στη Λιβαδειά. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα «κοκκινίσουν» την έδρα του Λεβαδειακού, για να ωθήσουν τον Θρύλο στη νίκη. Ομάδα και κόσμος είναι «ένα», κόντρα σε όλους και σε όλα, για την διατήρηση των κεκτημένων. Για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης