Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή η επιστροφή Γκάρι, με την ΑΕΚ

Πιθανή η επιστροφή Γκάρι, με την ΑΕΚ
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 10:55

Είναι κοινή παραδοχή ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς του. Και έχει χάσει ήδη μεγάλο μέρος της προσπάθειας, την οποία ο Ολυμπιακός κάνει, για να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει. Ωστόσο, κάνει αγώνα δρόμου τώρα, για να καταφέρει να είναι παρών την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας τρομερά ποιοτικός εξτρέμ, ίσως ο πιο «καθαρός» εξτρέμ από όλους εκείνους που διαθέτει στο «οπλοστάσιό» του ο Μίτσελ. Και ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, θα ήταν ιδανικό να είναι παρών.

Το να καταφέρει να είναι παρών, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι θα πάρει θέση βασικού, αφού όπως προαναφέραμε, η αλήθεια είναι πως ο Μίτσελ έχει αρχίσει εν πολλοίς να σχηματοποιεί την ομάδα του. Και δεν είναι εύκολο να αρχίσει πάλι να «πειραματίζεται» εύκολα. Ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Εφόσον ο Γκάρι μπει από σήμερα (Παρασκευή) κανονικά σε ρυθμό, τότε έχει πολλές πιθανότητες να είναι πράγματι παρών, στο ματς της Κυριακής. Ειδάλλως, ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Οι ευχές στον Ουσεϊνού Μπα (video)

Οι ευχές στον Ουσεϊνού Μπα (video)

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Θρύλου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα.