Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οκκάς: «Δεν φτάνει το καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε ουσία» (video)

Οκκάς: «Δεν φτάνει το καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε ουσία» (video)
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 16:07

Ο Ολυμπιακός Β’ έφυγε ηττημένος από την έδρα του, αντιμετωπίζοντας την Καλαμάτα. Και ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος, αλλά να μη βρίσκει γκολ, τόνισε πως το καλό ποδόσφαιρο δεν αρκεί. Η ομάδα χρειάζεται και ουσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε, στο φινάλε του αγώνα με την Καλαμάτα:

«Δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας, σε γκολ. Είχαμε μια αρκετά καλή απόδοση. Δυστυχώς έτσι το ποδόσφαιρο. Στο 2ο ημίχρονο δύο φάσεις μας στοίχισαν πολύ ακριβά. Δεν μας αρκεί το καλό ποδόσφαιρο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μας αρκεί. Θέλουμε βαθμούς. Σίγουρα η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή, όμως χρειαζόμαστε την ουσία. Μαζί με την καλή εμφάνιση.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια βάλαμε παιδιά για τα οποία ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στη Β’ Εθνική. Καλώς ή κακώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στη Β’ κατηγορία. Δεν το λέω γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά το λέω γιατί αυτή η ομάδα έγινε για να ωριμάσουν κάποια παιδιά. Θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Στη συνέχεια πιστεύω μαζί με την εμπειρία που θα αποκτήσουν, να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης