Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο «οπλοστάσιο» με «κανόνια»

Γεμάτο «οπλοστάσιο» με «κανόνια»
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 10:57

Ο Ολυμπιακός είναι καθ’ όλα έτοιμος για να υποδεχθεί απόψε το βράδυ (19:30) την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και να τη νικήσει. Και ο Μίτσελ έχει σχεδιάσει το πλάνο του, ποντάροντας φυσικά πολλά επάνω στον Χάμες Ροντρίγκες. Ο παγκόσμιος Κολομβιανός είναι το Α και το Ω στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν είναι… μόνος του.

Πολλοί νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνο ο Χάμες. Σφάλλουν. Γεμάτο «οπλοστάσιο» με «κανόνια» έχει στα χέρια του ο Μίτσελ, ο οποίος έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Μασούρας, Μπόουλερ, Γκάρι Ροντρίγκες, Φορτούνης, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού… Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες μπροστά, οι οποίοι κινούνται πέριξ του παγκόσμιου Κολομβιανού και μπορούν να τον πλαισιώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Να τον τονώσουν και να τον συμπληρώσουν ιδανικά, παίζοντας με συνεργασίες και με τρόπο ομαδικό… Ο Ολυμπιακός γίνεται ολοένα και περισσότερο «ΟΜΑΔΑ» και πρέπει αυτό να το δείξει και απόψε.

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή:

Διαβάστε επίσης

Ένα ΑΠΛΟ 50-50 γίνεται;

Ένα ΑΠΛΟ 50-50 γίνεται;

Να δούμε μετά τι και πως… Όχι άλλο 99-1 ή 100-0 εις βάρος του Ολυμπιακού… Φτάνει πια με το αίσχος.