Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκα Σωκράτη κάνε τους να σε έχουν πάλι πρωτοσέλιδο!

Μάγκα Σωκράτη κάνε τους να σε έχουν πάλι πρωτοσέλιδο!
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 10:26

Συχνά-πυκνά ασχολούνται με τον Σωκράτη. Δεν το αντέχουν ότι φόρεσε την τιμημένη ερυθρόλευκη και ριγωτή. Το μένος τους απέναντι στον Σωκράτη, επειδή φόρεσε και τιμά τη φανέλα του Θρύλου, δεν έχει προηγούμενο. Απόψε πρέπει να «μιλήσει» ο έμπειρος στόπερ. Απόψε έχει μια τεράστια ευκαιρία να τους δείξει ξανά τα καρύδια του και να τους κάνει να τον έχουν πάλι αύριο… πρωτοσέλιδο!

Από αυτά τα εμετικά, που του λένε να… σταματήσει την καριέρα του, από αυτά τα σιχαμένα, που του λένε ότι δικαίως δεν παίζει στην Εθνική (τους). Λογικό να μην παίζει, όταν κάνει «προσλήψεις» στις Εθνικές ο… «επενδυτής». Αλήθεια, με τον Τσιάρτα ασχολήθηκε ποτέ κανείς; Μπα ε; Μπα…

Απόψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μόνο μια δουλειά να κάνει: Να είναι ο εαυτός του. Και να αναγκάσει τους βόθρους απέναντι, να τον κάνουν ξανά… πρωτοσέλιδο. Να βγάλουν ξανά όλη τη χολή τους, εναντίον του. Αν αυτό συμβεί το πρωί της Δευτέρας, πάει να πει ότι έκανε ΚΑΛΑ τη δουλειά του. Και δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάει… Είμαστε ΟΛΟΙ στο πλευρό του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πέρνα από πάνω της!

Πέρνα από πάνω της!

Στις 19:30 το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ξανά ότι το… λιμάνι είναι βαθύ.