Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Σαντιάγο Αρίας που «παίζει» για τον Θρύλο (videos)

Αυτός είναι ο Σαντιάγο Αρίας που «παίζει» για τον Θρύλο (videos)
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 09:54

Πολλές φορές ήδη έχουμε αναλύσει ότι προτεραιότητα για τον Θρύλο είναι να εκκαθαρίσει το ρόστερ του, από «βαρίδια». Από ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα. Ωστόσο, στο πλαίσιο της μερικής ανανέωσης, η οποία θα γίνει, στον Ολυμπιακό κοιτούν να ενισχύσουν την ομάδα σε 2-3 θέσεις, δίχως μεγάλες αλλαγές και πολλές προσθήκες. Αλλά καίριες, ει δυνατόν. Το όνομα του Σαντιάγο Αρίας, του 30χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αρίας είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία και έχει πανηγυρίσει και τίτλους, έχοντας κάνει πρωταθλητισμό. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία είναι 3 εκ. ευρώ, αλλά στα αρνητικά του είναι πως από το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι εκτός ρυθμού. Παίζει καθαρά ως δεξιός μπακ και είναι διεθνής με την Κολομβία, συμπατριώτης του παγκόσμιου Χάμες.

Έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Αϊντχόφεν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, Γρανάδα.

Δείτε τον σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Όποιος νομίζει ότι η έκβαση της φετινής Σούπερ Λιγκ εξαρτάται μόνο από την αγωνιστική ανάκαμψη του Θρύλου, σφάλλει.