Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην επικαιρότητα και… παρών!

Στην επικαιρότητα και… παρών!
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 12:20

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας πραγματικά τεράστιος ποδοσφαιριστής. Ένα πραγματικά μεγάλο μέγεθος, για τον Ολυμπιακό. Και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορεί εύκολα κανείς να το καταλάβει αυτό, αν δει πως αντιμετωπίζεται από τον κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας, ακόμη και τώρα. Κυρίως εκτός Ελλάδας, δηλαδή, γιατί… εκεί είναι το ζουμί. Εκτός Ελλάδας. Εκεί όπου το όνομα του Χάμες (και φυσικά μαζί του Ολυμπιακού) συζητούνται έντονα, ενόψει Μουντιάλ.

Το γεγονός ότι το όνομα του Ροντρίγκες «παίζει» καθημερινά, σε αφιερώματα, συγκριτικά, πιθανές… ματεψιές για… «νέους Χάμες», είναι ενδεικτικό. Δείγμα το τι επιπέδου παίκτης είναι ο Χάμες και πως επηρεάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Χάμες είναι στην επικαιρότητα του Μουντιάλ και παρότι η Κολομβία δεν δίνει το παρών, εκείνος είναι… παρών! Το όνομά του έχει ταξιδέψει μέχρι το Κατάρ και σε όλο τον πλανήτη και ασχολούνται μαζί του, προσπαθώντας να βρουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορέσει να… «κερδίσει» το Μουντιάλ, όπως το «κέρδισε» ο Χάμες, το 2014.

Έχει πολλά να δώσει ο παγκόσμιος άσος, στον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά και μη. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει από εκείνον το μάξιμουμ. Και στους δύο τομείς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Όποιος νομίζει ότι η έκβαση της φετινής Σούπερ Λιγκ εξαρτάται μόνο από την αγωνιστική ανάκαμψη του Θρύλου, σφάλλει.