Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αμαυρώνεται α λα... ασπρόμαυρα

Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αμαυρώνεται α λα... ασπρόμαυρα
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 12:48

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να είναι ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκτός των συνόρων. Μια ομάδα-διαφήμιση, για το ποδόσφαιρό μας, η οποία ακόμη και στο κακό της φεγγάρι, είναι εκεί, παλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο. Για τον εαυτό της και για την μπαλίτσα μας, συνολικά. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, οι οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν… ακριβώς το αντίθετο από εκείνο το οποίο κάνει ο Ολυμπιακός…

Όπως ο ΠΑΟΚ, ας πούμε. Μια ομάδα, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με… μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδικότερα, δε, την τελευταία 10ετία… Δεν είναι και λίγες οι φορές, κατά τις οποίες η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη… όχι απλώς δεν διαφήμισε το ποδόσφαιρό μας, αλλά μάλλον το… αμαύρωσε.

** Η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, έκανε όλη την κοινή γνώμη να… κοιτάζει αμήχανα, σε Ελλάδα και εκτός Ελλάδας.

** Η υπόθεση Μηλιωρίδη, με το όνομα του ΠΑΟΚ να εμπλέκεται σε μια διαδικασία… διόλου κολακευτική, για το ποδόσφαιρό μας και τη φήμη αυτού.

** Η μπούκα στο γήπεδο με την πιστόλα, του ιδίου του Ιβάν Σαββίδη! Εικόνες ντροπής, ταξίδεψαν σε όλη την υφήλιο, όπου υπάρχει ποδόσφαιρο και μη…

** Ο τελικός του Βόλου, οι τελικοί στο ΟΑΚΑ, η εμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ σε κάθε λογής ντροπιαστική οπαδική εικόνα, την τελευταία δεκαετία. Μέχρι και.. αίμα χύθηκε, με τις εικόνες να είναι νωπές, από όλα αυτά τα τραγικά συμβάντα, τα οποία ταξίδεψαν… παντού.

Να ήταν… μια και δυο οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το όνομα του ΠΑΟΚ ενεπλάκη ενεργά σε υποθέσεις οι οποίες αμαύρωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η βάση για τον Ολυμπιακό του 2023

Η βάση για τον Ολυμπιακό του 2023

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο, το οποίο κοίταξε να «φτιάξει» ο Μίτσελ και το οποίο φέρνει τον Ολυμπιακό ήδη σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.