Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάμες 2024: Στην κορυφή, με ηγέτη τον παγκόσμιο Κολομβιανό!

Χάμες 2024: Στην κορυφή, με ηγέτη τον παγκόσμιο Κολομβιανό!
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 14:39

Ο Ολυμπιακός έδωσε στον Χάμες Ροντρίγκες τη δυνατότητα να επιστρέψει στο κανονικό του ποδοσφαιρικό επίπεδο. Να αφήσει πίσω του την περιπέτεια, με την Αραβία και να επιστρέψει εδώ όπου ανήκει. Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και με μια πραγματική κίνηση-ματ, ο Θρύλος «δένει» εδώ τον παιχταρά, μέχρι το 2024, εξασφαλίζοντας ότι στην προσπάθειά του να είναι πάντοτε στην κορυφή, θα έχει στις τάξεις του αυτό τον εκπληκτικό παίκτη και ηγέτη!

Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έχει ακόμη πολλά να δώσει, στο ποδόσφαιρο συνολικά αλλά και συγκεκριμένα στον ΘΡΥΛΟ. Πολύ πρόσφατα το είχε, στο match programme του αγώνα με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε…

Πώς βιώνεις το πέρασμα σου από τον Ολυμπιακό; Πώς αισθάνεσαι που αγωνίζεσαι στην Ελλάδα και στη σπουδαιότερη ομάδα της χώρας;

«Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα και χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και στον κόσμο του».

Σε κάθε παιχνίδι φαίνεται να το απολαμβάνεις όλο και περισσότερο. Δίνεις σε κάθε αγώνα μια ξεχωριστή ομορφιά με το στυλ σου, τις πάσες σου. Νιώθεις ότι έχεις να δώσεις κι αλλά στον Ολυμπιακό;

«Ναι φυσικά. Απομένει ακόμη ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να δώσω στον σύλλογο και στους φιλάθλους περισσότερους τίτλους και χαρά. Προς το παρόν, είναι καιρός να συγκεντρωθούμε στο παρόν και να δουλέψουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Έχω ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να δώσω, είμαι νέος και φροντίζω τον εαυτό μου μέρα με τη μέρα για να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όπως το κάνω».

Ο ποδοσφαιριστής Χαμες Ροντρίγκες έχει να δώσει πολλά ακόμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο;

«Σαφώς. Υπάρχουν πολλά ακόμα να συνεισφέρω σε αυτό το σπουδαίο άθλημα και δουλεύω καθημερινά για να το πετύχω αυτό».

Ο Χάμες μένει εδώ. Το πλάνο του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται και ο σπουδαίος Κολομβιανός όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν εδώ. Περιμένουμε τα επίσημα, πλέον. Πολύ σύντομα ο Χάμες θα επιστρέψει στην πατρίδα μας, για να μπει στην προετοιμασία και παράλληλα, για να τελειώσουν οι συζητήσεις με τον Θρύλο, για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μια κίνηση, η οποία δείχνει το όραμα που υπάρχει, στη Διοίκηση, για το τώρα και το αύριο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης