Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινείται για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός!

Κινείται για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 10:57

Την Δευτέρα (21/11), ο Ολυμπιακός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Σίμε Βρσάλικο. ο 30χρονος μπακ, με το τρομερό βιογραφικό και την τεράστια καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Εθνική Κροατίας, υπέστη αρκετούς τραυματισμούς στη «θητεία» του στον Θρύλο (εννιά ματς, 665 αγωνιστικά λεπτά), δεν βρέθηκε στο επιθυμητό επίπεδο και αποχώρησε και τυπικά.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να κινείται υπό άκρα μυστικότητα, για τον «εκλεκτό» στη δεξιά πλευρά. Με τους Πειραιώτες να μην... χαζεύουν Mundial, αλλά να «τρέχουν» το μεταγραφικό πλάνο και το σχεδιασμό τους για το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23.

Πέρα από την ενίσχυση του, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε άλλες αποδεσμεύσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα, αλλά και την επιθυμία του Μίτσελ για «μικρότερο» ρόστερ. Εξελίξεις, λοιπόν, προσθήκες και αποχωρήσεις, σε μία πολύ κομβική εβδομάδα για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης