Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι παίκτες που σηκώνουν την εξέδρα στέρεψαν! Για τους άλλους…

Οι παίκτες που σηκώνουν την εξέδρα στέρεψαν! Για τους άλλους…
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 15:32

Δεν έχουμε ξεχάσει πως είναι οι παιχταράδες. Δεν έχουμε ξεχάσει τους υπέροχους παίκτες, οι οποίοι κάνουν την εξέδρα να σηκώνεται όρθια, μαζί με τη… διάθεση όλου του γηπέδου. Μπορεί οι ανύπαρκτοι να θέλουν να μας πείσουν ότι οι φαντεζί παίκτες, εκείνοι που… μιλάνε στην μπάλα, έχουν στερέψει, αλλά αυτό μπορεί να ισχύει για τις ομαδούλες τους…

Πράγματι. Για τη Σούπερ Λιγκ μπορεί και να ισχύει… Οι παίκτες που σηκώνουν την εξέδρα στέρεψαν! Για τους άλλους… Όχι για τον Ολυμπιακό… Ο Χάμες το αποδεικνύει κάθε φορά κατά την οποία ακουμπάει την μπάλα.

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός έχει ακόμη το χάρισμα, το οποίο στην Ελλάδα έχουμε… ξεχάσει. Στην Ελλάδα, όχι στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό έχουμε ακόμη την άνεση και τη χαρά να βλέπουμε παίκτες σαν τον Χάμες. Παίκτες οι οποίοι μπορούν να σηκώνουν την εξέδρα στο πόδια και να κάνουν τα γήπεδα να… εκρήγνυνται!

Ακόμη δεν έχουν δει τίποτα από τον παγκόσμιο Χάμες. Έχουμε πολλά να δούμε. Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία του, ως ποδοσφαιριστής, ώστε έχει ακόμη τη δυνατότητα να μας κάνει να πεταγόμαστε από το κάθισμά μας, κάθε φορά που κάνει κάτι… Χάμες! Κάτι… δικό του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στη φόρα η αδικία!

Στη φόρα η αδικία!

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βασίλης Δημακόπουλος τόνισε ότι οι Βρέντζος, Καραπαπάς δεν έπρεπε να τιμωρηθούν με τις ποινές απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο...

Στην… τρέλα της «Κριστιανιάδας» υπάρχει λογική!

Στην… τρέλα της «Κριστιανιάδας» υπάρχει λογική!

Δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός φέρνει τον Κριστιάνο. Λέμε μονάχα ότι αν εξαιρέσει κανείς τις κορυφαίες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να «δει» σοβαρά τέτοιες μεταγραφές.