Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για το restart! Αυτή είναι η πιο κομβική στιγμή στη φετινή σεζόν!

Έτοιμος για το restart! Αυτή είναι η πιο κομβική στιγμή στη φετινή σεζόν!
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 11:19

Είναι αυτή εδώ η πιο κομβική στιγμή στη φετινή σεζόν, για τον Ολυμπιακό; Ναι, είναι η απάντηση. Αυτή εδώ είναι η πιο κρίσιμη περίοδος. Αυτή εδώ είναι η πιο σημαντική στιγμή. Η αναχώρηση της αποστολής για τη χειμερινή προετοιμασία! Σε μία ιδιαίτερη συνθήκη, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και μέσα από μια διαδικασία, η οποία ως στόχο έχει να αναδείξει όλες τις αρετές της ομάδας του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, να επιστρέψει εκείνη στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει, δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Ισπανία, για να κάνει το μεγάλο restart! Έχει άλλη μια ευκαιρία μπροστά του, να βγάλει στο γήπεδο τον πραγματικό εαυτό του. Ψήγματα αυτού έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε, στην εποχή του Μίτσελ. Αλλά είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Πειραιά έχει πολλά περισσότερα να δώσει, στον αγωνιστικό χώρο. Και δεδομένα πρέπει, το αμέσως επόμενο διάστημα, στην Ισπανία, να δουλέψει καλύτερα και να «ξεκλειδώσει» όλα αυτά τα οποία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βγάλει. Το ρόστερ του παραμένει με διαφορά το καλύτερο στην Ελλάδα και ο Ισπανός τεχνικός έχει μπροστά του ένα μικρό διάστημα, με προπονήσεις και τρία φιλικά, για να πάρει αυτό που θέλει, από τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός κάνει τώρα το μεγάλο το restart. Ρίχνεται από την αρχή στη «μάχη», ρίχνεται εκ νέου στην προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να προχωρήσει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ο Θρύλος πορεύεται με στόχους και για την επίτευξη αυτών θα δουλέψει, τις αμέσως επόμενες ημέρες, στη Μπαρμπέγια! Όλο το ενδιαφέρον είναι πλέον στραμμένο εκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης