Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί θα δουλέψει ο Ολυμπιακός το επόμενο δεκαήμερο (photos και video)

Εκεί θα δουλέψει ο Ολυμπιακός το επόμενο δεκαήμερο (photos και video)
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 11:36

Η βάση του Ολυμπιακού, το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Στην περιοχή Εστεπόνα, εκεί όπου βρίσκεται το κέντρο που θα φιλοξενήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το αθλητικό κέντρο στη Μαρμπέγια είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος, ο οποίος επιλέγει το συγκεκριμένο κέντρο, για να δουλέψει. Κλαμπ όπως η Ίντερ, η Ντόρτμουντ, η Φέγενορντ, η Βέρντερ, η Άλκμααρ, η Μάιντς, η Γκρόνινγκεν, η Καρσλρούη, η Σεντ Γκάλεν το επιλέγουν τέτοια εποχή, για να δουλέψουν, κατά τις χειμερινές προετοιμασίες τους.

Το αθλητικό κέντρο της Μαρμπέγια έχει 4 γήπεδα επιπέδου F11, διαστάσεων 105Χ68. Έχει 4 γήπεδο επιπέδου F7 διαστάσεων 60Χ40, έχει 4 γήπεδα τένις, μία κεντρική εξέδρα χωρητικότητας 1000 ατόμων, Σπα με πισίνα και κρυοθεραπεία, επαγγελματικά αποδυτήρια και υπερσύγχρονο γυμναστήριο για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών.

Δείτε εικόνες και βίντεο, τα οποία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του προπονητικού κέντρου της Μαρμπέγια. Μπορείε να την επισκεφθείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης