Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτος Χουάνγκ, δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Mundial! (photo)

Απίστευτος Χουάνγκ, δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Mundial! (photo)
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 10:56

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νότιας Κορέας στο Mundial του Κατάρ. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εκ των κορυφαίων της πατρίδας του κόντρα στην Ουρουγουάη και την Γκάνα!

Ο 26χρονος χαφ του Θρύλου έχει εκπληκτικές επιδόσεις, όσον αφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και του χτισίματος των επιθέσεων της Νότιας Κορέας στη διοργάνωση.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής όλων των ομίλων, η Opta δημοσίευσε ένα γράφημα με τους πιο παραγωγικούς παίκτες του Mundial, με δεύτερο τον «ερυθρόλευκο» άσο!

Ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών βρίσκεται στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας (μαζί με τους Αντριέν Ραμπιό, Τεό Ερνάντεζ και Βινίσιους Τζούνιορ), με «15» και συγκεκριμένα, με τρία σουτ, με δημιουργία τριών ευκαιριών και συμμετοχή σε εννιά build-up. Μπροστά από τον Χουάνγκ των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στη σχετική λίστα μόνο ο σούπερ σταρ της Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ με «23».

Δείτε το γράφημα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης