Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Χάμες, αλλά με Φορτούνη-Μπιέλ

Χωρίς Χάμες, αλλά με Φορτούνη-Μπιέλ
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 14:35

Ο Χάμες απουσιάζει από την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, εδώ και μια-δυο μέρες, λόγω ενός κρυολογήματος, το οποίο τον κρατά στην… άκρη του γηπέδου και δεν του επιτρέπει να είναι στην ενδεκάδα, σήμερα απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον παγκόσμιο Κολομβιανό, αλλά αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε άλλους να πάρουν τον ρόλο του βασικού στον άξονα. Και πρέπει αυτή τη συγκυρία, παίκτες όπως ο Φορτούνης, ή ο Μπιέλ, να την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Ειδικά ο πρώτος, φυσικά, αφού τον Μπιέλ ο Μίτσελ τον βάζει, αν και όχι στη θέση του. Τον τραβάει περισσότερο στα άκρα. Και λογικό, όταν στην ενδεκάδα υπάρχει ο Χάμες. Απλά τα πράγματα.

Από την άλλη, ο Φορτούνης προορίζεται για τη θέση «10» στην ομάδα και από τη στιγμή κατά την οποία ο Χάμες είναι εκτός «μάχης», θα έχει την ευκαιρία ο Έλληνας άσος να πάρει περισσότερο χρόνο και να δείξει τι είναι ικανός να κάνει. Όχι… γενικά. Ξέρουμε. Γενικά γνωρίζουμε. Αλλά ειδικά. Τώρα. Εδώ, σε αυτή τη φάση, κατά την οποία ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης