Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τανκ

Τανκ
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 09:54

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά κέρδη από το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ. Το ένα το αναλύσαμε ήδη και αφορά στην απόδοση του Κώστα Φορτούνη. Ένα άλλο ακούει στο όνομα Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή και όσο αγωνίστηκε έκανε εκεί το απόλυτο κουμάντο. Ο Κασάμι επανέρχεται στην ενεργό δράση, μετά από αποχή λόγω τραυματισμού και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης και αντοχής, όσο και από άποψης τακτικής προσέγγισης, στο ματς.

Ο Κασάμι έπαιξε στο «6», έχοντας τον Σαμασέκου στο πλευρό του. Έπαιρνε συχνά-πυκνά την πρώτη μπάλα, από την άμυνα και ήταν επιφορτισμένος να μοιράζει το παιχνίδι και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Σε αυτό το πλαίσιο κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεσαία γραμμή, παίρνοντάς την επάνω του και συμβάλλοντας συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας, τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά.

Ο έμπειρος μέσος έδειξε, αν μη τι άλλο, ότι έχει πράγματα να δώσει στον Ολυμπιακό, στη μεσαία γραμμή. Δεν ήταν λίγες οι φορές, κατά τις οποίες από το «6» έφτασε στο… «9», πατώντας περιοχή και ψάχνοντας τη δημιουργία. Είναι ένας φύσει επιθετικός παίκτης ο Κασάμι και το έδειξε και χθες, απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί την παρουσία του και να πάρει πράγματα από εκείνον, στο κέντρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανεβασμένος

Ανεβασμένος

Τρομερή ποιότητα, καλύτερη εικόνα συνολικά στο γήπεδο, άφησε υποσχέσεις.

Ξεχώρισε!

Ξεχώρισε!

Ο Κώστας Φορτούνης κέρδισε τις εντυπώσεις, σε έναν ικανοποιητικό Ολυμπιακό, απέναντι στη Χάντερσφιλντ.