Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια με «πολλή μπάλα»

Συνέχεια με «πολλή μπάλα»
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 20:40

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ισπανία ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος συνέχισε την Παρασκευή (2/12) για πέμπτη ημέρα τη χειμερινή του σκληρή δουλειά στην Εστεπόνα.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) φιλικού απέναντι στη Χάντερσφιλντ έκανε αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο passing game και στην κατοχή της μπάλας.

Όταν αυτή χανόταν, η εντολή που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές ήταν να ασκηθεί γρήγορη πίεση. Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα, με τον προπονητή του Θρύλου, Μίτσελ, να βγάζει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.

Όσον αφορά στον Μαρσέλο, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο. Από την πλευρά του, ο Λάιντνερ δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση. Με την ενημέρωση των Πειραιωτών να αναφέρει: «Δέχθηκε ένα χτύπημα από άμεση πλήξη στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του γόνατος. Ακολούθησε παγοθεραπεία και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, συνεχίζει στο «φουλ» την προετοιμασία του, με στόχο να παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης